livet är på topp just nu!

Hej på er:)

Har haft APU till 14.00 och eftersom det varit strålande sol idag så passade jag på att gå ut med Nova i solskenet. Vi är hundvakt tills ikväll eftersom moster håller på att flytta:)      trött vovve!



Sedan skickade Carro sms och frågade om jag hade lust att ses så jag gick och mötte henne och sedan gick vi hem till henne och gjorde super god fruktsallad med glass och stelnad choklad på tub och så satte vi oss på altanen och solade:)  Snacka om att välkommna in våren!  Underbart
Ledig imorgon
så det är faktiskt super skönt! Blir en heldag med världens bästa Kristoffer, kan inte bli så mycket bättre asså!! 

Ska ta och hoppa in i duschen nu! pusshejs

APU hela dagen

Tisdag!



APU hela dagen, måste säga att ja trivs riktigt bra på jobbet!:) Det bara flyter på och dagarna går hur fort som hellst. Pluggat med lite APU uppgifter sen jag kom hem.. ellerja jag har hunnit med att duscha och smörja in mig med BUS,  så lite annat har jag väl hunnit med också:)  
Nu håller mammsen på att göra en jätte god äppelpaj så jag sitter här förväntans full och väntar på att den ska bli klar så man kan ta sig en smakbit:D   Ja och senare blir det bara att ta det lungt resten av kvällen!

Ha en fin kväll sötnosar så höres vi mer imorgon!  kyss

Stockholm - shopping










Jag är tillbaka efter en helg i Stockholm!

Måste börja med att säga FÖRLÅT för den ur dåliga uppdateringen men pga. stockholms resan och mycket annat så har jag inte hunnit med detta riktigt men jag tänkte nu försöka förbättra mig lite!:) 
Min Stockholms resa var iaf riktigt lyckad!:D Massvis med shopping och god mat. ( Bilder kommer inom snarast ) Fast det riktiga minuset var att det var så sjukt kallt och blåste is vindar så jag frös i stort sett hela tiden, " fryslort ".  Men annars var allting på topp!











________________________________________

Måndag idag och min APU börjar inte förens 14.00 - 20.00 så det blir en kvälls tur för mig idag!
Skönt att få sova ut idag också, kändes som jag behövde det!  Nu ska jag ta och fixa lite saker inför dagen osv.
Ha en fin dag, puss på er! 

På hotellrummet

Helt slut efter en hel dags shopping i Stockholm! Kom fram runt 11.30 , checkade in väskorna och sedan ut på stan helt vilda och shopping sugna och eftersom det är våffeldagen idag så när vi skulle fika så serverades jag med världens godaste våfflor med grädde och sylt:D och så måste jag rekommendera att testa cahilatte när ni är på café osv. Super gott!! Har nyss ätit här på hotellet och nu sitter vi med ett varsin glas champange och njuter!:D Höres mer imorgon sötnosar! PUSS

Härlig torsdag

Hej på er sötisar:)

uppdaterade ingenting igår .. började min APU ( som ungefär är som praktik för er som undrar ) klockan 14.00 - 20.00 och så var jag ganska slut när jag kom hem så därför hann jag liksom inte med att uppdatera. Idag har jag varit på APU:N från 08.00 - 14.00 så jag har duschat och smörjt in med BUS så jag blir fräsch inför morgondagen.. åker ju till Stocholm över helgen! Hotell lyx och shopping:D Ska verkligen bli underbart att åka bort här ifrån ett litet tag och se något annat.    - nej nu ska jag måla naglarna och börja packa lite smått:)   puss

Greklands bild 2010



sovmorgon!! ljuvligt

Förlåt för dålig uppdatering för gårdagen! 
Hade APU till 14.00 som gick skit bra rent ut sagt:) Åkte sedan in till blg för att träffa   ... ah haha mer säger ja inte! Dagen/kvällen var verkligen helt strålande, jordgubbar och vaniljglass!  leende på läpparna!!   

Onsdag idag och jag börjar min APU 14.00 till 20.00 så idag jobbar jag kvällstid, ganska skönt men ovant ändå.
Ja, vilket betyder att jag fick sova ut riktigt ordentligt!  Sååååå skönt!!:D  Nu ska jag hoppa in i duschen å lite sånt.. göra mig redo inför APU:N osv. Uppdaterar kanske senare ikväll när jag kommer hem om jag orkar!





puuusss så länge!

godnatt sötnosar, höres mer imorgon!

Somnar med ett leende på läpparna ännu en kväll, livet leker!
Ska upp runt halv 7 imorgon så vi säger Godnatt!


nybäddat och färscht!

Har nyss bäddar rent min säng och gjort alting fräscht!
Nu kommer jag sova som en lite prinsessa inatt:D 


jägarna med mammsen nu

Första APU dagen avklarad!

Jätte nöjd med avdelningen jag kom på, trevlig personal och allt! Tror det kan bli riktigt bra i 4 veckor nu!:)
Jag och mamma var nyss hos mormor och morfar och lämmnade nå paket som hade kommit på posten. Nu ska jag äta lite kyckling gryta och kolla på jägarna med mammsen:)  



knas med bloggandet för den här dagen, sry!

Söndag

Inte hunnit med att blogga idag.. har varit ute i det fina vädret nästan hela dagen. Nu har jag nyss kollat på sista avsnittet av solsidan och nu blir det " flickan som lekte med elden " har sett den typ tusen gånger innan men aja! 
Imorgon börjar min första APU så vi höres efter det! puusss

LOOKBOOK.NU





lördagsgodis

Måste säga att teatern var riktigt bra, allihopa var super duktiga!:D
Jag och Carro köpte lite godis på vägen hem.. har bestämt att jag ska sluta äta godis och sånt där skit nu! Men ah, efter den här helgen får det bli!;) Eftersom livet leker just nu så får man väl passa på att äta lite lördagsgodis! HIHI!    Nej nu ska jag lägga i sängen och slå på en film!  puss love





teater

Ska fixa mig lite nu sen åker jag iväg på teater " No day but today "  med min käraste vän Caroline nu, det blir riktigt trevligt!:)     Höres mer ikväll! 




nya armband




GOD morgon!

Godmorgon godingar:)

Vilken underbar kväll/natt jag hade igår, verkligen toppen!!  hihi ååå går nästan inte att beskriva med ord hur glad jag är! 
Kom hem vid typ 02.30 igår och nu sitter jag här.. klockan är 10.30. Funderar på att ta lite te för att mjuka upp halsen även fast den blivit mycket mycket bättre:)   Blir nog att ta en prommenad i solskenet sen också.

bild sen igår eftersom jag inte hann uppdatera
!



Höres lite senare på dagen! puss♥

läggdags

Ja, förkylningen gör mig verkligen trött.. är helt slutkörd i kroppen! Sov 2 timmar mitt på dagen och det är inte likt mig måste jag säga! Då är det någonting som är fel. Som tur så kom mamma hem med två jätte snygga armband till mig som hon köpt, hon vet allt hur hon ska få en felicia att må lite bättre:)  " bild kommer imorgon
Ska upp till skolan imorgon men som tur så har jag iaf sovmorgon och bara en lektion till 11.20. Får äntligen träffa världens bästa klass imorgon också, åå vad jag saknat allihopa!!♥

Nej nu ska jag kolla lite på teve det sista och sedan lägga mig mig i min nybäddade säng och tänka på morgondagen som kommer bli så grymt bra!! hihih:D

Sov sött gullisar,  Puusss på er!





Lykke Li - I follow rivers


galen i skor!!




hostig och snuvig..

Godmorgon sunshines!:)

förkyld som tusan.. knarkar näsdroppar för fulla muggar. Träningsverk i magen för jag hostat så mycket också.. Haha jobbigt!  Ska nog ta lite te med honung nu så jag får något varmt och gott till halsen:)



en sjuk chey

Fyfan det bara rinner ur näsan och jag har snart ingen röst kvar alls.. hostar som en toook också. Nej nu går jag och lägger mig!   pusstjao

två bilder med dålig kvalité


vilken toppen dag!

Haft en helt strålande dag på kupolen med en alldeles för härlig vän!:D hihi!
Vi fikade på wanye´s, cahi latte och kockos boll. Riktigt gott!  Och det var inte bara jag som sken som en sol utan också solen själv, ååhh!:D  
- Åkte hem med pappa ungeför för en kvart sen och nu sitter jag och äter bearnaise chips, hahhhhhaa vilket svullo jag är! :D   Jaja whatevver!!!      Carro kommer snart hit och underhåller mig ett tag så det blir toppen!

Invigde min nya vårjacka idag men såklart glömde jag att ta kort.. haha och jag är för lat för att göra det nu sry! Slänger in en bild på det fina vädret ist! Inte helt fel;)





dagens händelse

Caroline kom över och vi gjorde oss en liten " soffa " i snön som vi satt och solade i. Varm choklad med grädde satt fint det å!;)   Några timmar senare....... mamma gjorde mango smoothie åt oss och carro blev så till sig så hon hällde halva smoothien på min luddiga strumpa.. asså vaffan?!!     hahahhhahhahhaha kan inte sluta skratta!:D

fick ju bara lov att visa hur jävla äckligt det såg ut..




summer fashion 2011

LÄCKERT!!;)














Tisdag 15 mars



Ännu mer sol, åå vad jag älskar det!  Det ser ut att bli en riktigt fin dag!
Idag ska jag och Caroline åka in till stan och sola och kanske ta en fika eller något:)  Men medans jag väntar på att hon ska komma hem från skolan så tror jag att jag går ut i det fina vädret en stund:)  

Pappa har smittta mig med hans hosta nu också .. låter som en kråka, haha usch!!

sååååå glad!!

nu är klockan snart 22.00
Nu somnar jag med ett leende på läpparna så höres vi mer imorgon!:D
pusspåer!!

dags att ta fram sina solbrillor

Vaknade av att solen sken igenom mitt fönster och fåglarna kvittrar vilket vårtecken, ellerhur?:D
Har varit ute och gått i det underbara vädret nyss och nu ska jag fixa håret och leta reda på mina svarta solbrillor. Tänkte följa med mamma och pappa ner på stan och kolla på lite möbler och kanske ta en fika:)   
Höres sen!


bröllopsfotografen

Ja solsidan är ju alltid lika bra! Haha asså Ove ..
Nu ska jag kolla på bröllopsfotografen som är nu på tv 4a






Höres mer imorgon! puss & kram

söndag kväll vilket betyder solsidan nu

Mysig middag med familjen plus mormor och morfar:) Äntligen skönt att se mormor piggare nu!
Kekade jätte god mat som mamma och pappa gjort.  Nu är snart klockan 8 och vilket betyder SOLSIDAN!! Hade helt glöm bort det tills en kompis påminde mig vilket tur var!:D



BRB SOLSIDAN!!

ringar



tummen upp för brun utan sol!

Godmorgon söndag!

Sov riktigt länge idag.. enligt mig eftersom jag inte brukar sova så länge på morgonen. Låg faktiskt i sängen till halv 12, såå sköööönt!!:)  Börjat hosta en hel del.. pappa har nyss haft lunginflammation så vi får hoppas på att jag bara fått lite hosta och inget mer. Det som är jobbigt är att jag låter som en kråka när jag pratar.. haha!
Nu ska jag hoppa in i duchen en sväng och sedan smörja in mig med brun utan sol. Känns som all färg förvunnit, inte solat på ett tag heller men det ska jag ändra på! 

Rekomenderar Åhlens brun utan sol för er som vill ha en perfekt brunhet!

melodifestivalen

Nyss kollat på medolifestivalen och bara tagit det lungt med familjen! Haha varför kollar man på melodifestivalen för igentligen? lite överskattat kanske!?   Aja eric vann ju iaf, han och danny var väl dom bästa iaf fast dom kunde ju haft bättre låtar enligt mig:)   melodifestivalen förstör hela lördagen! haha



Ska nog somna till en film eller något nu tänkte jag. En trött Felicia denna lördag kväll!
Ha det bra allihopa!  puss godnatt:)

MMS bild

img_6006 (MMS)

.


småkraffs

gårdagens shopping!





____________________________

bakis idag.. gött! haha Idag ska jag bara ta det lungt och vila mig. Blir lite mys med familjen ikv osv:)
Men nu ska ja dricka varm choklad och trösta mig själv över min dundrande huvudvärk som kommit.. haha.
Ah, puss så länge!:)

hemma från kupolen och nu vidare!

Skolan idag - en timme, så skönt!    Efter det åkte jag och min underbara vän matilda direkt till blg för lite shopping och fika:)       Hittade lite små saker ( bild kommer sen )  

* måste ju bara berätta om när jag skulle gå ut till kupolen för att möta upp pappa som skulle hämta mig och så gick jag förbi sånna där som står och säljer mobilt bredband " dryga jävlar " haha ah och så stannade dom mig och självklart fösökte dom lura på mig sånt där skit .. dom trodde liksom jag var runt 20. Hahhaa och så frågade dom mig om jag brukar gå ut.. typ på etage eller så och då ville han den ena att jag skulle ringa han om jag skulle ut ikv osv.. och juste., sen trode han jag jobbade på kicks för att jag såg så " stylig ut när jag kom där i högklackat å min fina väska " HHAHAHAH lite kul vare!!

haha nog om det, nu ska jag hoppa in u duschen och sedan vidare till leksand!:)
Hoppas ni får en toppen fredag!    Vi höres imorgon, pusstja








SMS-inlägg

img_5142 (MMS)


Sitter på wayne's coffee med bästaste Mati...

Sitter på wayne's coffee med bästaste Matilda och dricker en jordgubbs smutte " smoothie " hihi:D


film time

Var ju hos tandläkaren och det gick bra! Inget hål eller någonting:)

Nu har ag har nyss ätit jätte god mat och nu ska jag lägga mig under en filt i soffan och kolla på Bröderna Karlsson.  Någon som sett den?
Mummsa ballerina kladdkaka till det också! hih:D

tandläkar besök!

Nu åker jag till tandläkaren..haha hatar tandläkare:(   Håll tummarna att jag överlever detta!
höres mer när jag kommer hem, puss




torsdag morgon!



dricker te på morgonkvisten :)  
blev hemma idag också men imorgon måste jag gå!!, blir stan och sånt efter skolan med matilda

Ska hoppa in i duschen nu!

onsdag - sjuk idag också!

sjukling idag också.. fick något vacsin för magen som kunde göra så att magen blev sämre i början men sedan skulle det bli bättre så vi får väl hoppas på det då!:)    Nu sitter jag och dricker världens godaste te med ungefär som små godisbitar i , ihihihii och kollar på skidskytte. Det är grejjor det när man är sjuk!:)      Ska plugga lite till provet imorgon också!    höres sen, puss




gina jeans




Jeansen är från Gina:)

mina nya jeans


semmeldagen idag :-)

Nu äter jag semla! :D




sjuk

Tisdag idag och jag är hemma och är sjuk! 
ont i magen nu igen.. krångel mage säger jag bara. 

sitter i soffan och kollar på nyhets morgon där dom håller på att baka semlor eftersom det är semeldagen idag.
Pappa har lovat att han ska åka ner och köpa en varsin semla, hih gullig han är!!:)  
Jag måste väl sätta igång med att plugga till provet jag har tills på torsdag.. höres senare!

fick lite mer bilder igår sen klassfesten, bästavän kram!


BAD update

Förlåt för bad update.. jag vet! 
Har inte hunnit med att blogga faktiskt, jag har varit duktig att seta med massvis av pluggande dom senaste dagarna. Inte likt mig men nu får jag lov att försöka ta itu med detta!  Hm, visst låter jag duktig?;) 
Nej nu ska jag försöka sova! Klockan är snart 22.00 och jag ska upp runt 07.00 imorgon. Höres mer imorgon efter skolan!          Puss och sov gott sötnosar



inköpt!















yesterday in Gävle

Gårdagen blev en helt strålande dag i Gävle! Solen sken hela dagen och perfekt shopping väder:)
Hittade massvis med fina kläder faktiskt, riktigt nöjd!  " bilder kommer lite senare "
Och ja, nu har jag iaf smakat världens godaste smoothie!! Vi gick runt inne på gallerian igår och så stod det en " snygg " killle och delade ut små smoothies som man fick smaka och gaaahhhh va gott det var! Mango och coccos mjölk.  Medans jag och mamma stod där och drack upp våran hade pappa redan gått och beställt varsin, haha skön han är!!    Jag kan då säga att man igentligen inte behövt käka lunch före , haha. Mättande men god!:D



pappa gjorde världens godaste varm choklad som jag drack i bilen på väg dit.








I bilen mot gävle

Sitter i bilen på väg till gävle nu! en hel shopping dag väntar, kan det bli bättre?;) Höres när jag kommer hem , puss på er

Gävle imorgon..

En helt strålande dag!  Varit ute i det fina vädret och sedan varit med mammsen och handlat också.
Imorgon ska jag och familjen till Gävle för lite shopping, å så mysig stad! " lilla stockholm " :)    Nu ska jag ta mig lite te och sedan mysa ner mig framför teven med min nytvättade gossi filt. hihi!!  

Höres imorgon!  Puuss & kram

göööör snygga converse







Torsdag morgon



Godmorgon snyggingar!

Vaknade av att solen sken igenom mitt fönster, strålande väder idag också. Gud så skönt!
Det blir en lugn och skön morgon, ska keka lite frukost nu sen hoppa in i duschen.

mango

sitter och gluffsar i mig en hel j*vla mango!  gott gott:D

frukost

Nyss vaknat! 
Nu ska jag ta en kopp te och sedan börja plugga lite smått.. suck!!


nu slänger jag omkull mig framför teven

Nu blir det mys med familjen framför teven!:)
Höres imorgon!  Puss


pizza time





gott fett!!!:D haha

hemma från leksand

Tillbringat hela måndagen och halva tisdagen hos Ludvig med Carro och Ben. Galen med ändå en väldigt rolig kväll/natt!:) haha    Jag och Carro tog bussen hem idag och ja, jag är helt slut nu asså.. varit uppe hela natten typ.
Nu ska jag plugga lite ( har prov tills efter lovet ) mh, suck!! 
ja det är så typiskt mig att hitta på massa annat medans jag sa plugga.. speciellt när jag måste skriva allt på datorn.  Håller på att ränsa facebook också, och ja.. 1660 vänner och ändå så har jag ränsat bort runt 500 st nu. Bra Felicia!!

Höres snart igen!


RSS 2.0