hundvakt åt världens goaste♥

Hej på er!

inte orkar uppdatera bloggen så mycket.. haha fredagen tog hårt på mig helt enkelt.
Idag är det måndag.. ?  oj vad dagvild man blir när det är lov och allt. Men aja jag har iaf varit ute och gått runt byn en sväng med Nova, vi är hundvakt tills imorgon:)    Så nu ska jag ta hand om henne medans mamma är ute och rider, uppdaterar mer sen!





inspiration






film, chips och godis! haha fetto

åå segat hela dagen.. haha inte orkat med så mycket mer typ. Caroline har hållt mig sällskap denna dag, vad har vi gjort liksom? kollat på film och sovit i soffan.. haha ätit chips och godis:D mumms!!
Så jävla skönt att ha lov i en veckan nu, lovley asså!!     - Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra resten av den här kvällen, slänga på mig min rosa mysdress och slänga mig i soffan med en skål chips kanske? haha fetto!
Aja whaatevver, höres mer imorgon då jag antagligen mår bättre:) 

pussslove

slänger in en skön bild sen kvällen


lovley night!

Godmorgon lördag!

Förlåt för sämts uppdatering och ja, tråkiga inlägg senast men jag har verkligen inte orkat eller hunnit med men nu ska jag försöka ändra på det eftersom jag har en veckas lov nu! Strålande skönt:)
Vaknade md världen spräng huvudvärk.. klassfest igår och ja, man mår som man förtjänar helt enkelt! Kvällen var iaf lyckad som fan, världens härligaste människor å allt, jätte trevligt verkligen!!    Blev lite hängig åt slutet bara men philip var verkligen jätte snäll och tog han om mig, hehe tur det!:)






































Tack alla för en toppen kväll!  Ni är lovley

typ fredag fast ne..

Lite dålig på uppdatering kanske.. inte haft tid helt enkelt.
Sista dagen idag i skolan , nu väntar en veckas sportlov!  Imorgon är vi lediga och ja, imorgon blir det " klass " fest hos matilda:)   grymt det blir!!   Världens bästa klass

Ja, idag är det typ fredag för mig.. har fredags känsla eftersom jag är ledig imorgon. Så det blir lite fredags mys med familjen och världens bästa Caroline kommer hit också:)       MYYYS!!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen, smörja in mig med brun utan sol och hela proseduren nivet!;)
Orkar nog inte uppdatera senare men jag lovar att det blir mer inlägg imorgon, promess!!   
pusss på er!!

slänger in en fin fin bild för nån månad sen då jag och jannica festade till lite. haha  " slurp




godmorgon onsdag

Det bästa att vakna till är ny bryggat kaffe:)  ÅÅ finns det nå godare eller? hiiih
Skulle kunna dricka hur mycket som hellst på morgonen!!



ska ta mig en kopp nu och skriva upp vilka kläder mamma ska beställa ur Laredoute och Haléns. Hittat jätte mycket fina kläder där ifrån faktiskt:)    Ja juste, ni kanske undrar varför inte jag är i skolan idag men jag är faktiskt " ledig "  inställda lektioner osv.

Tisdag - gymmat å så



Orkar inte uppdatera just nu, gymmat en timme.. haha och trött på datorn nu känner ja:)
Ska titta lite på teve och göra mig lite gott te. Livet leker och min dag har varit helt okej bra!  Höres mer imorgon sötnosar!!     PUUSSHEJ


målar naglarna

inge fint väder ute, det bara snöar å har sig.. så jag passar på att mysa innomhus.
Målar naglarna och äter mango:D





njuter av att vara ledig





calvin klein * muuummmms!!





ögonorgasm elle!;)

måndag - lediga!

Måndag morgon!

Lediga idag, skööönt!:) Fick sova ut riktigt ordentligt imorse, gud så skönt! Det behövdes verkligen.
Ska mysa ner mig i soffan nu med en kopp te och lite läxor. Fick några hemuppgifter vi skulle göra.
Höres senare!


byxor



sjukt snygga byxor från Monki!!
Äkskar färgen och älskar stilen, sjukt snyggt när dom sitter riktigt tight!;)

tattoooo

Godmorgon sötnosar 

sköööönt med helg, och ja.. jag hann inte uppdatera någonting igår eftersom jag och Caroline åkte buss till blg för att göra min tatuering. JA jag överlevde!! haha:D Känndes ju knappt.. lite väl orolig i onödan kanske. Carro filmade också men min mobil går inte att koppla in så jag kan inte lägga upp den än men jag lägger upp den så fort jag får den till datan.   Men ah, kul att en av killarna som var med lurade mig att det skulle göra skit ont.. haha aja allt gick toppen och jag blev riktigt nöjd!!  Tur att ja hade Caroline och Eric med som stöd! hihi



snyggt ellerhur!!?;)

ändrat igen..

alltså gaaahhhh!! varit nervös hela dagen och seda när man kommer till tatuerings studion kan inte han som skulle tatuera mig komma.. är det jag som har otur eller??   Ja men som tur så frågade han mig om det gick bra imorgon klockan 16.00 och ja som tur så kunde jag då. Så nu får jag vara nervös en dag till, haha.
Jaja nu ska jag ta lite grillad kyckling och vänta på att Caroline kommer hem till mig.    Uppdaterar mer imorgon för nu orkar ja inte skriva nå mer " har träningsverk i armarna " haha nejdå men pusss på er!!


ursäkta för mina fula mjukisbyxor men ah.. haha

idag händer det..

Godmorgon sötnosar:)

Torsdag idag vilket betyder att jag är sjukt jävla nervööööös!  Jag ska ju tatuera mig idag efter skolan.. haha som tur så har jag med mig världens bästa Jannica som stöd! oohhh vilken tur va;)   Håll tummarna för mig nuva!
- dricker te och kollar på teve medans jag väntar på att pappa ska skjussa mig till bussen. 



Höres mer när jag kommer hem, och ja om jag överlever.. haha nejdå!
puussstja

onsdag




haha pose like me;) FINT.

svar på kommentar!


Jag har inte brun utan sol på händerna! Eller ibland hanvänder jag lite brun utan sol uppe på händerna och då försöker ja smeta ut det riktigt ordentligt. Och för att få det jämt och fint ska man hellst duscha med skubb och sedan smörja in sig i någon bodylotion och sedan brun utan sol. Jag använder Åhléns brun utan sol och jag tycker den är jätte bra så den rekommenderar jag till er som vill ha en bra brun utan sol!:)


nagelack



sååå snyggt när man är brun!!
åå lovley

känner mig lite duktig!

Jobbigaste dagen i skolan med denna dag gick rätt så fort. Gymmade i en och en halv timme, gud så duktig jag känner mig nu efteråt :D hihi kommer nog få lite träningsverk imorgon bara men aja det är det värt!
Kom nyss hem och nu ska jag ta lite te och en macka.. inte kekat på hela dagen så det kan behövas lite energi.



BIFFEN eller? ;) haha

alla♥dag




Glad alla hjärtans dag på er allihopa! 

Skön snart på veckan, skön dag å allt känns typ allmänt bra:) Idag ska jag , mamma och pappa ha en mysdag eftersom det är alla hjärtans dag idag. Mamma ska göra fin middag med förrätt, varmrätt och efterätt. Mysigt va!!?;) hihii.     Hoppas ni också får en jätte mysigt alla hjärtans dag! Fast ah , igentligen är det igentligen väldigt överskattat iaf vad jag tycker.. men aja man får göra det bästa av dagen ändå, jag har ju fått massvis med söta choklad hjärtan av mormor och morfar också, å jag har världens sötaste och goaste släkt / familj!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan väntar en mysig kväll med familjen:)

PUSS på er!!

pizza och solsidan, det är grejjor det!



Kvällens söndags planer , pizzamys och solsidan:)  hiih myyyys!

ja jag har världens bästa mamma!♥

Eftersom mamma varit i stockholm på mode mässa under helgen så fick jag självklart lite överraskningar:)
Hon är väl för söt min lilla mamma, världens bästa!! 

Detta fick jag:











dagen efter...

Godmorgon Sunhine´s

gårkvällen / natten spenderades hos Elin med massa trevliga människor.
Tänkte slänga in lite bilder under kvällen:)































TACK allihopa för en rolig kväll!

lördag

hej finisar:)

inte mycket bloggande har det blivit.. varit ganska upptagen med både det ena och det andra. Igår var jag på kupolen och träffade mikaela, vilken härligt tjej asså!      Fick med mig ett nagelack och en t-shirt hem.
och ja, resten av kvällen spenderades med ludvig:)



Min lördag - vaknade runt 11.00 , tog det lungt och fick jätte god lunch hos mormor och morfar. Söta dom är! 
Sedan kom världens bästa caroline , te, tjejsnack, måla naglarna och lite sånt.  Ikväll bär det av till Elin, vi får väl se vad som händer där. Måste fixa lite cider och sånt till kvällen också, fixa mig och allt så vi höres mer imorgon när jag har mer tid!      Hoppas ni får en jätte bra lördag:)  

många pussar på er

det är inte alltid lätt

Nu har jag gjort det värsta beslutet som finns.men ah, det känns ändå rätt. ja det är inte alltid lätt här i livet men tur att man har så fina vänner som stöttar en till 1000, ni betyder mest!♥    
och ja, tur att du är så jävla bra ludvig!!

Idag har jag varit i skolan .. ja som vanligt! Massage första lektionen men jag och jannica var verkligen inte på humör för det så vi tog en fika på siljan istället .. 09.00 på morgonen, haha nice!     Sedan hem till ludvig och prata.. allting känns ändå bra!
Nu ska jag ta en dusch och sedan mysa framför teven en stund. Och ja, idag är det precis en vecka kvar tills jag ska tatuera mig:) hihi spännande!       Imorgon är det äntligen fredag, gud vad veckorna får fort nu.. läskigt fort! En lektion imorgon då, åker till blg direkt med bussen för att ta en fika med en väldigt trevlig tjej mikaela, det ska bli riktigt trevligt:)         Jaja nu orkar jag inte skriva nå mer, vi höres imorgon! 

pussCAIO!


outfit today


onsdag 9 februari

Redan onsdag! 
Förlåt för seg uppdatering, orkade inte uppdatera igår helt enkelt.. humöret var/ är inte på topp. Jaja idag var det en riktigt kort dag i skolan. En lektion och sedan slutade vi. SKÖNT!
Har nyss varit ute och gått en sväng runt byn, tänkt igenom en hel del.. en massa saker som kommer upp i mitt huvud hela tiden, så sjukt jobbigt.. " livet är inte alltid en dans på rosor "   Tänk om det var så som när man var liten, vad lätt allting var då.. önskar att det var så ibland. Men ah, nog om sånt nu!      Ska ta mig lite te nu och sedan kanske caroline kommer över:)     puss caio 




tips på puder foundation


Tänkte tipsa om två jätte bra puder foundation som jag använder. Face puder foundation som är lite dyrare och en väldigt bra produkt. Lumene som är en billigare variant men minst lika bra, enligt mig iaf och eftersom jag hatar att kladda med massa fountion så passar detta perfekt till mig!

måndag

Måndag hej å hå!

skön dag, bara två lektioner, måste skicka iväg lite läxor och så nu sedan kommer min faster med familj och firar mig lite i efterhand eftersom dom inte hunnit med det än:)   Sedan tar jag mig en dusch å fixar lite inför imorgon, välja kläder och så.  Höres sen!♥




ah puss♥

nyss sett ett avsnitt av solsidan, grymt som vanligt!  haha:D
Pratar just nu med ludvig i telen, ska snart kolla på wallander som börjar om tio minuter.
Höres mer imorgon, puusshej! 


väntar på solsidan

En heldag i Rättvik med Carro, Gusten och Linus:)  Trevlig dag var det fast jag måste säga att det var en riktig håla vi var i.. haha och så missade vi tåget när vi skulle åka hem men som tur så skjussade hans syster oss hem. 
Nu sitter jag och väntar på att solsidan ska börja, ska göra lite te och mysa upp lite tills det är dags att sätta sig bänkad framför teven. 



Sovmorgon och bara två lektioner imorgon, lovley! 
Ah vi höres mer imorgon, puss

Sitter på tåget

Sitter på tåget med Caroline. Vi åker mot Rättvik ellerja sen ska vi vidare till Boda eller vad det hette.. Haha vi kommer vara framme där runt 14.00 och vi åkte hemifrån 10.30 haha vilket jävla ställe! Träffa Gusten och linus, haha kult! :)

ahmän sjukt trött, godnatt på er!

ätit havskräftor och druckit champagne med familjen, Caroline kom senare och spenderade kvällen med mig. Mycket prat om allt och ingenting. En vän som man alltid kan lita på och känna sig trygg med, jag älskar henne!♥
Imorgon åker vi till typ Rättvik för att umgås med några där borta i skogen.. hahaha och jag tycker jag bor öde liksom.. jaja det blir nog bra när vi väl kommer dit:)  Ska lägga mig och sova nu eftersom jag är ganska så trött och det blev en sen kväll igår.. skönt att lägga sig nu! " pust " hihi     Höres mer imorgon, blir antagligen uppdatering fån mobilen lite kort sedan höres vi när jag är hemma igen:)

Godnatt sovsött gullisar



gullig kusin jag har!

Nyss varit hos mormor och morfar och fikat med kusinen med familj:) TrevligtTrevligt!
Eftersom det är första gången jag träffat dom sen jag fyllt år så fick jag såklart en liten födelsedags present.. champagne och fina choklad kulor. Gullig kusin jag har, tack så mycket! 


fredag - lördag

Hej sötnosar!:)

Igår var en riktig jävla skitdag! ja jag hade oturen med mig redan från morgonen och som sagt så skulle jag tatuera mig som ni kanske redan vet och det blev ingen jävla tatuering där inte..  Typ en timme innan ringde dom. Jag hade tydligen bokat på fel , man kunde inte boka på internet när man skulle tatuera sig men det stod faktiskt inte.. så lite ledsen blev jag men jag beställde iaf en ny tid, den 17! Så nu har jag något att längta efter, haha jaja huvudsaken det blir gjort:)   Ah men jag fick iaf en rikitgt trevlig dag på kupolen med jannica och matilda och sedan kom min fina louissa och gick runt med oss lite, riktigt trevligt!       Ah och kvällen / natten spenderades med Ludvig, mysig kväll med räkor och vitt vin, hih mys! 

Detta fick jag med mig hem:







- hemma nu och nu blir det att äta lite mat " hungrig " haha
höres sen

Mobilbloggar

En bra början på fredag.. Eller inte! Började med att när man kom till skolan fick reda på att den enda lektionen vi hade var inställd och ja vädret är ju inte det bästa. Snö storm och jag i högklackat .. Min frisyr förstörs å allt bajs.. ÅÅ! Mot blg nudå, tog bussen till tågstationen.. Haha tog 3 minuter typ men vi ville inte gå när det var snö å sånt och nu är vi vid tågstationen och när vi kommer dit är tåget försenat en halvtimme.. " suck " och jag är svin hungrig och nervös inför tatuering. Haha fan vi får hoppas på att shoppingrundan på kupolen med jannica och Matilda blir bra och sedan är det dags för tatuering, wiiiieeeeeeooohhh! Höres mer när jag kommer hem ikväll! Puss

en fin torsdag



Bättre i magen idag så jag gick till skolan och så som vanligt. Saknat alla så det var jätte kul å träffa allihopa igen, OP2, så jävla bäst!♥      jaa, vad gjorde vi i skolan då.. massage å lite andra lektioner. Imorgon är det äntligen fredag och då har jag som sagt bara en lektion som börjar 10.10 och slutar 11.20 så då åker jag, Jannica och Matilda direkt till Borlänge. Lite shopping och sedan klockan 15.30 gäller det! Haha en nervös felicia.. jaja , har ju stöd med mig som tur är! Blir antagligen att träffa Louissa också, åå äntligen darling :) hihi ska bli kul!
Ah men har nyss duschat och smörjt in mig med brun utan sol, nu ska jag fixa håret tills imorgon för jag är så seg på morgonen och jag hinner liksom inte fixa det då.. haha slöhög!   Jaja men jag kanske uppdaterar mer efter jag ätit och så, lite senare ikväll helt enkelt!    

puss så länge

sova snart

Nu ska jag kolla lite på teven det sista och sedan lägga mig. Blir skoldag imorgon :)
puss godnatt! ♥





nu finns det ingen återvändo!

yeees nu eller aldrig!  Beställt tid för tatuering nyss, fredag 15.30. 
Jag är redan nervöööös, haha   som tur så har jag med mig jannica som får hålla handen;)



ungefär så här blir det fast större, snyggt ellerhur? ;)

nytt kraffs


skönt ute nu



Nyss varit ute och gått i det fina vädret, kändes verkligen som jag behövde lite frisk luft :)
Jätte mysigt ute idag, solen är på topp och det är nästan så det värms lite.  Ska snart ta något att keka.. tänk att jag har matlusten kvar fast jag har ont i magen, ganska bra det iaf.      Håller på att kolla när det finns tid för tatuering.. ska snart beställa tänkte jag :D åå jag är redan nervös!  haha   Aja vi höres senare!

bikinis

Godmorgon!
Vaknade med ont i magen idag också, känns som andra världskriget i min mage.. haha sjukt!
Hört många som sagt att det går magsjuka nu men jag hoppas verkligen inte på att jag står näst på tur.
Jag sitter iaf här och kollar runt på bikinisar och hittar många snygga, enjoy!











Måste köpa ny bikini men vill inte ha någon från H&M eller nå vanligt.. letat överallt och sedan gick jag in på min kompis blogg ( http://loviroven.blogg.se/ ) och hon hade hittat denna sida fullt med underkläder och bikinis. http://www.katsumi.se/


hello kitty plåster , ÅÅh sött ♥

köpt söta Hello kitty plåster eftersom mina nagelband alltid går sönder och jag vägrar att ha fula bruna äckliga plåster på fingrarna.. man skäms ju! .. så jag köpte såna här söta ist :D hihi   gulligt ellerhur?
har redan slösat två på henke och erik som satt dom i  Pannan.. hahahaha roliga ni är killar!


två tjejer i lyxförpackning

ja hemma och vara sjuk är bland det tråkigaste som finns men tur att man har en super härlig brud att snacka med, tror vi snackat nu i 4 timmar :o haha allt mellan himmel och jord!
slänger upp en skit snygg bild på oss som mikaela gjorde för ett litet tag en, vilken talang hon är asså!
" pjamastjejjorna "

två tjejer i lyxförpackning eller vad säger ni? ;)
haha helskön brud, har skrattat i ca. 4 timmar nu. Snacka om att tiden går fort när man har roligt! Vi har bestämt att vi ska bo på hotell under hela Peace & Love, LYX ska det va!!  hihihi       kika in hennes blogg här http://www.nattstad.se/mikkissssz

puss på dig min snygga! ♥


iphone skal - diamond




Äntligen hittat ett jag vill ha! Dom andra har sett ut att va halv kvalité på men det här såg riktigt snyggt ut!
Blir antagligen att beställa det här snart då :)     Snyggt va?!

sjukis

Hemma och är sjuk! Vaknade med ont i magen.. ja krångel mage.
så får vara hemma idag och pigga på mig lite, ska ta en kopp te nu och slöa framför teven:)

Höres sen!


RSS 2.0