Mot Leksand!

NU KÖR VI!!:D



Ha en toppen kväll nu för det kommer jag få!!
massa pussar på er!


Förberedning

Håller på att förbereda massa nu! Nyss duschat och nu ska jag börja packa lite saker som ska med och sedan fixa sminket också!!:) Man måste ju vara ute i tid! 





Jag ska fktiskt använda lösögonfransar för första gången ikväll:D ojoj hur ska detta gå? haha

Sötsaker till frukost

Paj till frukost, inte helt fel!:D



Solen skiner och det ser ut att bli en bra sista aprill! Älskling kommer hit ungefär runt lunchtid och ikväll bär det av till Matilda i Leksand! Vi ser fram imot en grym kväll med världens härligaste människor!!:D 
Nu ska jag hoppa in i duschen!

Nu vill jag sova

En skön låt att somna till!


Oj vad mätt jag är i magen.. även om vi liksom åt för flera timmar sen, haha mättande kött!
Mamma fick en kaffe / varm choklad maskin av mormor, morfar och moster som vi i hela familjen blev glada åt:)
Har setat framför teven ett tag nu med Nova. Åååh mitt lilla charmtroll som har somnat bredvid mig i soffan, världens gulligaste hund!:D    
Taggad till imorgon är jag också, grymt det blir!!! Jag börjar redan bli trött så jag funderar på att snart sova.. iaf lägga mig i sängen och kanske läsa lite i veckorevyn:)    Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll så höres vi mer imorgon!  Godnatt mina fina bloggläsare! 

Dagens köp

Rekomenderar verkligen detta puder!:)




Indisk lunch

Det blev lunch på indiska i stan:) Riktigt god mat faktiskt!
Starkt och gott!



Efter detta åkte vi vidare till Falun och gick runt där ett tag. Hittade en shorta och puder som jag inhandlade:)
Riktigt skönt väder också så det gör allting ännu bättre! Nu ska jag hoppa i duschen och sen kommer lite släktingar på grill middag.

Ut i det fina vädret!

Ny fixad å klar! nu drar jag till Falun:)
puss


Grattis världens bästa mamma♥

Massvis med grattis pussar och kramar till min underbara mamma som fyller år idag!
Det finns ingen mamma som kan ersätta dig, du är bäst! Jag älskar dig ♥



Solen skiner ute! Jag, mamma och pappa har nyss setat ute på altanen och ätit frukost:) Nu ska jag och mamma börja fixa oss och sedan bär det av till Falun en sväng. Luncha ute på stan och gå i lite affärer , inte helt fel!
Och ikväll kommer lite släktingar på middag för att fira mammsen, trevligt!  Nej nu ska jag börja fixa mig:)

pussar så länge

My new stuffs





ÄLSKAR den blåa färgen:D




En toppen dag i Örebro

Hemma efter en riktigt härlig dag i Örebro tillsamans med Caroline:D
Måste varit ett av de största shopping center jag varit i någon gång! Jag och carro tappade lixsom bort oss... haha!
Ja men en rikigt lyckad dag måste jag säga! Vi sprang väl runt i alla butiker som yra höns.. måste sett kul ut!
Vi fick ju lov att avsluta dagen med någonting gott så vi köpte med oss varm choklad med grädde och marshmallows och sedan varsin cheeskake:D ååh mums! 















söta bilder ellerhur;) haha!

_______________________________________________

Just nu: Mummsar kvällsfika och kollar på criminal minds:) Pratar med matilda om sista aprill också, det blir bäst vill jag lova! Så jävla taggad!! Nej nu ska pappsen låna min dator så måste tyvärr kila!  puussss

I bilen på väg till Örebro!

Godmorgon sötnosar:) sitter i bilen på väg till Örebro med min fina vän caroline! Solen skiner och det ser ut att bli en riktigt fin dag med massa shopping! Hoppas ni också får en bra torsdag:) pussar

Arga snickaren



Ska göra i ordning lite te och bänka mig framför teven och kolla på " arga snickaren " som börjar klockan 20.00 på kanal 5:) Ha en fortsatt trevlig onsdags kväll så höres vi mer imorgon! Blir antagligen att mobil blogga imorgon eftersom jag är på vift hela dagen och kommer hem sent åt kvällen:)  
Nej men puss på er finisar!

Örebro imorgon!

Efter sjukhus besöket åkte vi in till blg och kekade thaimat till lunch, riktigt gott!:D hihi mums



Jag och Carro tog nyss mopparna för att åka och köpa glass.. haha känns som jag ätit glass varje dag i en vecka nu:o skärpning!! Nu ska jag bege mig mot duschen och sedan fixa lite saker inför morgondagen då jag och Carro åker till Örebro för att besöka lite nya shopping ställen osv:D Riktigt kul blir det! 

Höres senare då, puss så länge!! 

I bilen på väg till Falun

Godmorgon sötisar!:) Sitter i bilen på väg till Falun nu, ska till sjukhuset och ta lite prover osv. Solen skiner idag så vi får hoppas på riktigt skönt väder! Vi höres mer när jag kommit hem:) puss

dagens shopping



ONE PIIIICEEE!!:D






GODNATT!

En riktigt bra tisdag!

Hemma igen efter en toppen dag!

Åkte ner till stan för att möta upp Matilda och Youcef där youcef skulle pierca tungan och då följde jag och Matilda med som stöd:) Lite läskigt det var att kolla på men tur att det gick så fort iaf! Sedan gick vi till kupolen och chillade runt lite och jag hittade lite små stuffs som jag köpte " bild kommer sen ".   Jag och Matilda hittade one pice som vi provade och youcef var fotografen:D hahaha snyggt att vi sprang imellan provhytterna med one pice..  Vilken häng röv jag fick i den men gaaaash va skön den var!!

Ni är världens bästa vänner man kan ha, jag älskar er



________________________________________

Sedan kom kristoffer och hämtade mig på kupolen och vi stack vidare för att fixade dricka inför sista aprill. Sedan stack vi hem till honom och gjorde i ordning saft, bullar och kakor:)  Vi hade igentligen planerat att äta glass ute i solen men eftersom det började regna osv så bestämde vi oss för att göra lite mys hemma ist! Och till middag gjorde vi i ordning vofflor med jordgubbs sylt och glass:D inte alls tjocka av oss idag! hihih
Verkligen lyckad 1 månads dag med min underbara älskling!
- nu ska jag lägga mig framför teven och ta det lungt.. funderar på att lägga mig tidigt idag så jag blir frisk fort nu:)


drar iväg till stan nu

fixad å klar! Nu drar jag till stan och möter upp mina BFF´S matilda och youcef:)
Höres senare ikväll! pössss


lycka!



Lite sämre väder idag.. inte lika soligt och fint som igår men det ser nästan ut som att solen letar fram igenom molnen. 
Fortfarande förkyld men har iaf kunnat sovit skapligt inatt. Ska ta och fixa mig lite nu, ska först ner på stan med youcef och matilda och sedan hem till älskling eftersom vi firar 1 månad idag:D  åååh bästa månaden någonsin!
Men ah, uppdaterar senare idag!   puuss

helt slut efter en super mysig dag.. godnatt!

Tänkte göra ett litet kort inlägg innan jag går och lägger mig!
Kristoffer har nyss åkt hem. Vi har varit på påskmiddag hos mormor och morfar, super mysigt:)  Varit super förkyld hela dagen.. snorig i näsan " usch vad äckligt det lät.. " ont i halsen och nysit minst 1000 gånger.. jobbigt!! Knarkar nässpray i högsta hugg! Somnade nyss i kristoffers knä när vi skulle kolla på " mamma mia " haha gud så trött jag är! Ah men nu har han åkt hem. ååh saknar honom redan
Neej nu ska jag lägga mig och hoppas på att jag är frisk tills imorgon! 

Godnatt , puss!

Frukost

Inte kunnat sova så mycket inatt.. varit helt igen täppt i näsan. ÅÅ suck!
Nu blir det frukost ute i solen:)

ser ni hur mycket jag börjat äta till frukost imot vad jag åt förut! duktig flicka:D


Vi taggar!




VÄNSKAPS PUSS
" hahhaha bild sen en riktigt lyckad klassfest för ett tag sen "

Sitter och snackar med världens bästa matilda på facebook, vi taggar till sista aprill!!
-  Fy tusan vad trött jag är nu, tror jag börjar bli förkyld.. ont i halsen och riktigt snuvig. Asså suck!
Kristoffer kommer imorgon runt 11.00 så jag måste ju vara pigg tils dess:) laddar för en dag att pressa i solen och sedan middag hos mormor och morfar med släkten! Riktigt mys:)   Nej nu väntar min gosiga säng!

Sov så gott fina ni! 

besökt IKEA

Bäddsoffa, vitrinskåp,hylla och mycket annat fick vi med oss från IKEA!
Lite synd att jag inte hann vara ute i det fina vädret något idag men det får jag ta igen imorgon istället. Kan ju vara bra att vila huden en dag när jag brände mig lite igår:)   Jag fick iaf med mig lite små saker hem.. check this out!







ÅÅH hittade ett sånt gulligt påslakan och kuddfodral som jag fastnade för på en gång! Så detta fick jag av mammsen och pappsen:) hihi sött!   - Ska hoppa in i duschen nu och sedan försöka få i mig något att äta!

Solig söndags morgon

vaknar med ett leende på läpparna!

Solen skiner lika så idag som igår! Helt sjukt vad underbart!:D 
Hann inte uppdatera så mycket igår. Solade i stort sätt hela dagen:) Älskling kom och hämtade mig och vi solade på deras altan till kvällen! Ojojoj vilken bränna jag fått bara på en dag.. haha sjukt!
Lite senare gick vi och köpte glass också så nu har jag smakat päron dajm och jag måste säga att den var riktigt god! Sedan drog vi och kekade pizza med Daniel " soffan " hahah ah och kvällen blev riktigt lyckad måste jag säga! Där kan man snacka om härliga människor!  Senare på kvällen var jag en sväng med elina, erik och alexander, riktigt lyckad resten av kvällen där med!:)

lite bilder sen igår



Idag ( söndag ) blir det en tripp till Gävle med mammsen och pappsen för att kolla på lite möbler och sedan också  lite annat shopping hoppas jag på! Har slut på lite smink och sololja så detta måste in handlas!
Nu ska jag sätta mig ute och äta frukost på altanen, vi höres senare idag:)

puuussar


Glad Påsk!

Godmorgon och glad påsk på er:)

Vaknade ganska tidigt idag av att solen lyste igenom mitt fönster och rätt i mitt ansikte.. ändå ganska skönt att vakna av solen! Nu ska jag äta frukost ute på altanen och kolla igenom friendtex.  
Det blir en härlig start på dagen!!









sovdags!

MIN NYA PIERCING!!   nöjd chey!:)



________________________________________

Var till elina en sväng på kvälls kvisten:) Vi gjorde väl inte så mycket.. mest snackade osv men det är så skönt det också ibland att bara ta det lungt. Kom hem ungefär runt 22.00 tiden. Och ja, jag måste vara typ världens tröttaste tjej just nu.. funderar på att slänga ner huvve på kudden nu och försöka sova!
Godnatt!

jag kallar det sommar

Kom nyss in från en skön dag på altanen , bikini PÅ!!  och ja.. ben & jerry´s I MUNNEN!! 
Kollade mig i spegeln nyss och shit vad solen tar nu.. ojoj! 



Nu ska mamma och pappa laga grill buffé med olika slagt kött osv, mumms vad gott!:) Hoppas ni får en riktigt bra lång fredag!  massa pussar på er sötnosar!

ååh jag har fått påskägg!

Haft en underbar torsdag och halva fredag hos min älskling! Alltid lika underbart i honoms sällskap
Vi åt frukost ute i solen imorse, så skööönt! Man kan ju inte mer än att njuta av livet:D
Och ja, kristoffer måste vara världens charmigaste kille någonsin, fick ett påskägg av honom med massvis av godis och enskit söt lapp som han skrivit lite på:D ååh gulligt va?     världens bästa pojkvän är vad han är!!




påsklov

Sista dagen i skolan innan påsklov!:D
gud så skönt, och vilken slö dag i skolan alltså. Kunde inte koncentrera mig på svenskan för att jag var så hungig och när jag fick reda på att det var pankaka så blev jag ännu mer hungrig:) haha!  
Tog hål i örat idag också.. lite så där spontant men riktigt nöjd blev jag! Tur att jag hade med mig min BFF youcef som stöd:D  " bild kommer snart! "   
* Nu ska jag sätta mig ute i solen och plugga.. måste skicka in lite frågor till en lärare så snabbt som möjligt och sedan kommer antagligen min kusin och hennes barn hit och tar en fika. Senare drar jag till min underbara älskling och sover där inatt  Blir väl att agera kockar och bara mysa hela kvällen!  lovley
Nej nu ska jag sätta igång med läxan!  höres sen, pusshej


Almanacka

Skickade efter en almanacka från http://www.personligalmanacka.se/ som kom idag!
Där man kan designa sin egna almanacka precis hur man vill! Mycket roligare att ha en snygg än att man ska köpa en ful vanlig på bokia eller något:D
Så nu kan jag äntligen hålla reda på allting .. från att vara en tjej med noll koll till tjejen med kollen;) haha!




Solning med matilda

Riktigt skön dag i skolan för att vara en tisdag och bara jobbiga lektioner.
Solade med matilda på lunch rasten så nu har jag fått lite färg;)



och sedan hade vi jumpa i två timmar ( dans ) haha faktiskt ganska kul!:)    - Nu måste jag ta mig i kragen och börja plugga stenhårt! Har prov på torsdag och sedan ett hemprov jag måste se till att göra. Ja så därför ska jag inte sitta här nå mer .. lämnar datorn ett tag.

puss så länge!

just nu.. bachelorette!

Bänkar mig vid soffan för att se bachelorette:)



Efter detta går jag och lägger mig! Ska upp 05.30 imorgon.. haha segt! 
puuss på er!!

super fin måndag

Tillbaka till skolan nu igen då! Jätte kul att träffa hela klassen:)
Redovisning av APU gjordes. Hade hål i ungefär 2 timmar så jag, matilda, jannica, youcef och marcus drog iväg och köpte glass i solen, underbart väder ute idag!:)    Åkte hem med bussen runt 13.45 för att vara exakt!





På med shorts och linne, satte mig ute i solen med en macka och te. Måste säga att solen tar riktigt ordentligt nu asså! Blivit brun om armarna och i ansiktet:D Nu är det härligt!!
Ska in och ta en dusch nu sen blir det kvällsmat och lite sånt! 
Höres senare 

kvällsmacka och te

Söndag kväll!



Vilken underbar helg jag haft!:) Spenderat hela helgen med kristoffer och Carro i lördags. Vilken kväll lär jag då säga! Riktigt lyckad!!   Vi lagade mat och drack rosé vin:)  mycket gott!  Satt och pratade ute på altanen hela kvällen, spelade musik på spotify och ja en riktig toppen kväll blev det! 

Idag har jag och älskling bara tagit det lungt och solat nästan hela dagen! Vilken strålande dag!
Satt med shorts och t-shirt och ändå var det för varm.. välkommen sommaren!!   
Och nu känns det genast tomt när kristoffer åkt hem, saknar honom redan! Nu ska jag kolla på en film som börjar nu på 1an " brottet och straffet " lite te och kvällsmacka till också! Vi höres mer imorgon efter skolan!   Äntligen är OP2 tillsammans igen!:D

puuss

nytt gästrum!













mys fredag

Underbart med fredag!

Gjorde min sista dag på apun idag.. gud så trist det känns att lämna allihopa! Haha det har liksom blivit som arbets kompisar men som tur är så kanske jag får komma dit i sommar och jobba lite så vi får hoppas på det!:)
Hade med mig lite äppel paj osv som vi fikade med som avslutning! 
- Nu ska jag duscha och packa ihop mina saker för ikväll sover jag hos min underbara älskling som jag saknar hur mycket som hellst!!

min söta kisse



Uppdatering nästa gång blir nog imorgon men ni får ha en jätte bra fredag allihopa!:)
puuss & kram

underbara sol

Näst sista dagen på min APU idag! Känns riktigt tråkigt faktiskt .. kommer sakna allihopa!
Strålande fint väder är det ute så jag ska sätta igång och plugga lite nu och sedan ut och gå med carro i det fina vädret:) 

BRB! 



läggdags för mig nu!

Ska upp imorgon runt 07.00 så jag tänkte vara en duktig flicka och snart gå och lägga mig:) 
Måste bara kolla klart på ett program som går på 4an just nu!

Höres mer imorgon efter min APU!  Sov gott och dröm sött gullisar:)
pusss på er!


mysig fika med matilda och youcef

Hemma från en fika i Leksand!

Åkte in till Leksand för att ta en fika på sliljan med dom bästa! Så skönt att få prata av sig med sina närmaste:)
Och gud vad jag saknat dom!! Ni är så jävla bra

Tog lite  " smyg "bilder på dom också! hihhi



Nu har jag hunnit duscha och ätit sen jag kom hem och nu ligger jag som en softpotatis i soffan och kollar på " arga snickaren "  med lite äppelpaj bredvid mig:) mumms!!     Höres senare!

Mobil bloggar :-)

Sitter på bussen på väg till Leksand för att möta upp mina BBF'S Matilda och Youcef:D Inte träffat dom på hur länge som hellst eftersom vi haft APU. Så det ska bli riktigt kul!! Sjukhuset gick iaf bra! Nu är jag snart framme:D uppdaterar mera när jag kommit hem! Pusstja

Dålig uppdatering!!

Förlåt för jätte dålig uppdatering på ett tag nu! Inte haft tid faktiskt. 
Sista apu veckan är jag inne på nu .. känns riktigt tråkigt faktiskt! Så tillbaka till skola igen nästa vecka men kul att få träffa alla efter 4 veckor nu:)  Tillbringar mycket tid med min älskling kristoffer också som gör mitt liv helt underbart! Sov ju som sagt hos honom hela helgen
Idag har jag haft apu, varit ute och gått med caroline och kristoffer också! Jag och carro har börjat motionera mera!!! HEJJA oss!!:D   Sedan bara massa kvälls mys med min älskling resten av kvällen!:D 
Imorgon är jag ledig eftersom jag ska in till falun och ta prover osv. och sedan till lekand för att träffa mina efterlängtade BFF´S matilda och youcef:D:D  så det blir toppen!    

Och eftersom jag ska upp imorgon och är ganska trött och slut nu så ska jag lägga mig i min sköna säng och försöka sova! Bättre uppdatering imorgon kommer!

Godnatt



min teve - tablå för ikväll

Detta får underhålla resten av min söndags kväll:)



underbar helg!

Å hej sötnosar!:)

Har haft en helt underbar helg hos min älskling! Vi har bara tagit det lungt och lekt kockar i två dagar:D haha snacka om att helgen bara rusat iväg och jag saknar honom redan!! Så tomt utan honom! Fick frukost på sängen imorse också, hur gulligt är inte det likson?(A) ÅÅh!!   Jag har världens bästa pojkvän!!

fick prova kristoffers canada goose jacka och nu blev jag förälskad!



Ska slänga mig i duschen nu och sedan träffa min saknade syster!
Höres senare , puss så länge

helgen med älskling, lovley!

Äntligen fredag och slut på jobbet nu några dagar:) 
Nu ska jag hoppa in i duschen å fixa mig lite , åker lite senare till älskling och spenderar helgen där! underbart
JUSTE bion igår var så sjukt bra.. hahah jag och kristoffer skrattade intill nästan hela tiden:D  fast lite sorgsen var den också men super bra och välgjord film! Så den ska ni se om ni inte sett den!;)

ääh ska slänga mig i duschen nu så höres vi senare! pusss



bio med älskling ♥

Torsdag!

APU till 14.00, en riktigt bra dag!  Nu ska jag fixa mig lite och sedan vidare hem till älskling!:D
ÅÅh som jag saknat honom!! Ska bli så underbart att få träffa honom igen, det pirrar liksom i hela kroppen:D
Vi ska på bio myyys lite senare " Hur många lingon finns det i världen? " jätte många som säger att det är grymt bra och rolig men också lite sorgsen så vi får väl se hur vi tycker om den men jag tror att det kan bli rikitigt bra! 



Ha en bra torsdag!:D   puss & kram

Min favorit!





Nummer 3 måste ju vara den parfymen som nästan är favoriten hos allihopa!
Tips till er som letar parfym!;)


onsdag och solen skiner

Lite dålig och tråkig uppdatering nu den senaste tiden pga. att tiden räcker helt enkelt inte till! 
Fullt upp med apun och massa annat men åt helgerna får ni räkna med garanterant mer uppdatering:) 
Igår jobbade jag kväll och kvällen blev helt klart händelserik! Jag och tre andra av personalen skulle åka ner med hissen till kylrummet och så fastnade hissen så vi satt väl där i engefär 40 min.. haha tur att alla höll sig lugna och fina!   Idag har jag jobbat ungefär hela dagen, träffade carro en stund när jag kom hem och nu har jag nyss duschat och snart är mamma klar med maten:)   " en hungrig Felicia i farten " 



pussar på er!!

Godmorgon!

Vaknade precis av ett sms från älskling! Gissa om jag är stolt som har världens bästa pojkvän, han gör mig så lycklig varje sekund som går. Jag vaknar lycklig och somnar lycklig

Har APU till 14.00 - 20.00. Det passar verkligen mig att jobba kväll!:)  
ska försöka ta mig upp ur sängen nu och göra lite frukost nu. Höres ikväll när jag kommer hem eller imorgon! 

tips till er som vill se fräscha ut

Måste tipsa om Elizabeth Ardens dagkräm med färg!
Krämen ger en solbrun ton och där med är bra för huden:) Riktigt bra när man kanske ska någonstans men känner att man inte orkar sminka sig då kan man bara smörja in facet med denna så ser man lite fräsch ut iaf!


börjar veckan med en ledig dag!

Godmorgon!

Börjar veckan med en ledig dag. Och ja eftersom jag var ganska sliten igår osv så var det riktigt skönt att sova ut idag:) känndes verkligen som att det var det som behövdes för att återställa kroppen riktigt ordentligt!
Ännu en morgon jag vaknade med ett leende på läpparna tack vare min älskling som skickat iväg ett ur gulligt sms och som liksom gör hela dagen till den bästa Nu ska jag bege mig in till köket för att göra lite te:)

puss så länge



bakis mat!

God middag mina söta läsare:)

Kvällen/natten igår spenderades med älsklingen och hans kompisar, riktigt trevliga typer måste jag säga!:D
Lite för fest hos hemma hos kristoffer och sedan drog vi alla ut till S2. Där tog vi några drinkar och ja mest chillade runt, sedan när klockan ungefär var 01.00 bestämde vi oss för att dra till donken.. hahaha vilket på hitt liksom! Mitt i natten men fy tusan vilken kul kväll/natt det vart med min älskade och förstås hans sköna polare!:D   ojoj säger jag bara! hahah. 

Så idag är man lite tung i huvudet. Jag och krisoffer vaknade runt 11.00 , låg och drog oss i sängen ganska länge sedan gick vi upp och åt PIZZA!!!det perfekta bakis keket



Nu ska jag duscha och försöka bli som en ny människa, ren och fräsch!;)

jag har världens bästa pojkvän  lycka!!

sticker till min älskade nu




Hej gullisar!

Lördag idag! Varit på APUN imorse till 11.00 sedan hem och fixa mig inför dop som började 13.00 och nu har jag nyss kommit hem och nu ska jag hoppa in i duschen sedan börja packa lite smått. Min kväll kommer spenderas med min älskling kristoffer! Vi och några till ska ut på krogen och sedan sover jag väl hos han. Så jag kommer verkligen få en toppen lördag!:D      Vi höres väl mer imorgon för nu måste jag börja fixa lite saker osv innan Kristoffer kommer och hämtar mig!:D 

Hoppas ni får en jätte bra kväll!:D
puss & kram på er!

en underbar dag med Kristoffer♥

Vilken underbar dag!

Dagen började med att jag verkligen fick sova ut, låg i sängen och drog mig i minst en timme:) Väntade på att mamma skulle komma hem så hon kunde skjutsa mig till min älskade Kristoffer  Dagen där har varit helt underbart som vanligt när jag är med han!  Vi gjorde världens godaste fruktsallad också!:D 

Klockan är snart 22.00 och jag funderar faktiskt på att lägga mig snart! Ska upp halv 7 imorgon så det kan behövas lite sömn!  Höres mer imorgon gullisar:)    Puss






RSS 2.0