måndag

har inte tid eller lust för nå uppdatering nu, ont i huvudet och är allmänt irriterad på den här jävla kjwjewebkwnen läxan som jag håller på med, vi höres mer imorgon!  

pusstja

söndag, segt!

Söndag idag!
Har inte alls gjort så mycket idag, Carro kom till mig en sväng å så har vi fikat lite och bara pratat.
Nu ska jag äta lite räkor och sånt gott sedan kolla på tredje delen av Solsidan :D   I love it!
Vi höres mer imorgon för då har jag säkert med fantasi och nått att skriva om, haha.

min sötaste älskling ♥


hahahahhahh godnatt!



Haft en väldans mysig å rolig kväll med världens bästa Jannica! :D
Vi har fått tre nya kompisar från USA, vi lärde dom att säga.. jävla skit och jag älskar min penis. Hahahahahhaha jag dööööööör!    Och ja, man ska inte dricka för mycket vatten när man kollar på skräckfilm för då vågar man inte gå på toaletten och kissa :(    lärde mig det idag!   mmmmmhh.

Jaja nu ska jag sova, vi höres imorgon!
Godnatt Sovsött ♥

lördag kväll med Jannica!

♥ Hemma mys kväll med bästavän Jannica, massvis med godis, chips å annat gott!
Ska göra det lite mysigt här hemma nu, ladda upp med lite filmer å tända ljus. Vänta på att Jannica ska komma.
Det blir en bra kväll!
Hoppas ni får en bra kväll ni också mina söta läsare :)   puss på er




choklad muffins



Äter choklad muffins och planerar kvällen!  Blir antagligen utgång ikväll men igentligen vet jag inte om jag orkar men jag kanske skulle behöva komma ut lite? 

Aja! höres senare , puss

I ♥ shoes




en morgon med nova♥

Vaknade av att Nova slickade mig i ansiktet, hih mini pussar!
Måste passa henne medans mamma ska ut och rida, vi får väl gosa oss ned i soffan å ba mysa :)


mys kväll

mys kväll nu med familjen :) god mat , chips å lite sånt. 
Tror jag ska ta ett fotbad och lyxa till det lite sen också, känns som jag behöver det! 
Jaja.. vi höres senare eller nått.

puussstja


efterlängtad fredag!

skönt med fredag fast humöret är ändå inte på topp. Massa krångel.. allt krånglar känns det som, fan!
aja skönt att slippa gå upp så tidigt nu när det är helg och allt. Idag - skulle igentligen åkt till kupolen för att möta upp viktoria där men eftersom jag inte har någon lust med någonting nu så åkte jag hem ist.. ångrar mig lite nu i efterhand att jag inte åkte dit ändå. Aja Nova är iallafall här och håller mig sällskap, hundvakt hela helgen :)
Solade med jannica efter skolan ett tag också , lite mer färg. haha    Nu ska jag sätta igång och plugga lite, igentligen har jag ingen lust alls men jag MÅSTE!  

höres om ett litet tag!


Torsdag

hej torsdag! :)

rätt så okej skoldag idag, Annas lektioner - alltid roligast! hehe.  Åkte hem till ludvig direkt efter jag slutat, vi hade en del att snacka igenom.. jaa!
Imorgon är det fredag vilket betyder världens skönaste dag! Börjar 10.10 och slutar 11.20  en lektion alltså sedan drar jag och jannica och solar, tradition enligt oss nu för tiden. " MÅSTE köpa solkort nu! "    Ja så det blir en härlig fredag känner jag på mig :)       * nu ska jag ta en kopp te och lägga mig i soffan och ja, halvsova. Haha gud så skönt!    Kanske uppdaterar mera innan jag ska lägga mig men bara om jag orkar.. annars höres vi mera imorgon!      Puss love ♥

Dagens outfit




läggdags nu!

trött, slut, ledsen, huvudvärk .. nej nu lär jag sova! 
GODNATT sötnosar ♥



tårta och paket













Detta var allt jag fick + ett stativ till kameran.   Toppentoppen!      
Och jag är så jävla lycklig att jag fick Peace & Love biljett liksom, nu har jag verkligen något att se fram emot och ja nu längtar jag ännu mer efter sommaren! :D            
Hade en riktigt mysig och trevlig fördelsedag med släktingarna, ludvig och sedan kom också världens bästa " syster " Caroline och av den gullfian fick jag en cocos body lotion, hih luktar asgott!

Jaja nu ska jag kolla lite på halv 8 hos mig, hih lite kul program faktiskt!    Trött som ett AS är jag också.. sovit typ 4 timmar inatt så ja, tidig kväll för mig idag!    ah men * tidsfördriv *     Höres snart igen!

Mobilblogg

Sitter i skolan och väntar på att få sluta. Slutar 14.00 , då blir det fika med Ludvig :) hihi mys! Hann inte uppdatera så mycket igår , bilder å allt kommer upp senare ikväll så håll utkik! ;) Nu ska jag fortsätta jobba med Matilda .. Skriver om rökning osv. Jaja puss så länge

födelsedag



grattis till mig!
18 år idag, tänk vad det går fort nu!  Herrgud känns inte som jag är 18!  Nu får jag ta körkort gå på krogen och ja mycket som händer.   Var jätte pepp på att gå till skolan idag men vaknade med världens magknip så jag blev hemma idag!   Jaja jag får göra det bästa av det. Mormor, morfar, sven-olof och farmor kommer ikväll. Då blir det tårta och paket :D hihi      nej nu ska jag hoppa in i duschen och bli lite varm, höres senare!


det nya











ja det var allt jag köpte idag, lite smått och gott!
Nu ska jag lägga mig och imorgon vaknar jag upp som 18 år!! haha helt sjukt alltså :D  
Då blir det tårta och paket som gäller!!   hihhi    höres efter skolan imorgon,

puss godnatt ♥

jag är med i tidningen! haha




svar till bella



SVAR: Jag går omvårdnadsprogrammet ja! 
Jag satsar på att jobba som undersköterska till att börja med eftersom jag blir färdig undersköterska när jag går ut och sedan plugga vidare till sjuksköterska och jobba inom intensivvård!   Och då blir det antagligen att jobba i Stockholm på BIVA om mina planer håller :)
å tack så jätte mycket!   kram på dig

outfit today

Hemma från en heldag på kupolen med Caroline , Marcus och den tredje kommer jag inte ihåg namnet på :) haha bra minne jag har, ohjaaa!    Trevligt var det iallafall.      Och som vanligt hittade jag lite saker, kan inte låta bli liksom.. nu måste jag spara resten till stockholm!  haha  
( bilder kommer snart

- nu ska jag duscha och sedan käka.
brb!

såhär såg jag ut idag : 


fix nu

Godmorgon måndag morgon! :)
ska duscha nu och sedan fixa mig inför en dag på kupolen!



Uppdaterar mera när jag kommer hem för nu hinner jag inte nå mer.
puusss

godnatt då

haft en skön slappig kväll med familjen :)    
solsida var lika roligt som alltid, näst intill bäst!  haha     Ska lägga mig i sängen och lyssna på musik, somna till musik är det bästa som finns!   hih    Aja imorgon blir en heldag på kupolen med Caroline, det ser jag fram imot!

vi höres mer imorgon!  Godnatt sovsött, puss å kram ♥

pizza

Vi skjussade nyss hem Ludvig och på vägen hem frågade pappa vad jag ville ha att äta till kvällsmat och jag kände verkligen för ingenting annat än en stor feeeeet pizza!  haha mumms :D    oj vad tjock jag känner mig.. hah     så ja, bänkad framför teven med en pizza och solsidan!   Kan det bli så mycket bättre? 

måste ju bara visa våra fina t-shirt´s som vi hade på oss på öppet hus.





ah men höres efter att jag ätit min pizza ... hahaha hungrig tjej!

puss så länge


söndag 23 januari

hej sötnosar! ♥

igår - drog till skolan runt halv 11.. haha segt!   blev ändå så ganska kul när man väl kom dit , ska inte klaga! :)
tog lite blodsocker prov och delade ut lappar med jannica. Följde sedan med Ludvig hem en stund och åt kladdkaka med ( OVISPAD ) grädde.. ja ovispad är godast!!    Sedan skjussade hans pappa hem oss till mig och då tillbringades kvällen hemma hos mina kusiner, åt middag å spelade giutar hero, haha måste säga att det inte är min grej. Jaja nog om gårdagen!    Nu sitter jag och ludvig i soffan och har nyss ätit saffrans semlor, hihi mumms! 





höres senare! ;)

sova dags

känner mig riktigt pepp inför skolan ( öppet hus ) imorgon halv 11 till 2 .. jippi! 
Go och glad kexchoklad!   Nu ska jag sova, godnatt :)

min fina bränna



fint va? haha puss :)

hemma nu

väldigt chill dag idag. Haha onödig dag kanske? eller nej, jag och jannica drog och solade 20 minuter på meddo. Alltså åh mitt nya favorit ställe!!    Fanns olika kvalité på solarium och ja då blev det ju lite dyrare men jag unnade mig med det lyxigaste och antagligen det bästa. Blev inte alls nå bränd .. hm ser ut som jag varit i thailand några veckor, funderar på att köpa solkort där asså :) 
jag och jannica planerade för att hinna med 11.59 bussen hem men vi missade den.. bussjevel!!!  fan  haha
så vi drog till Mitti och köpte oss varsin hamburgare.  gotti!   hihi

nu är jag äntligen hemma och jag ska snart hoppa in i duschen men först mummsa på mitt nya favorit " godis " eller vad det nu är :) hehe   




i skolan

hej på er!
sitter i skolan och gör absolut ingenting. haha onödigt att åka hit eftersom vi bara ska förbereda inför öppethus imorgon och ja, jag och jannica har ingenting att göra för vi ska bara dela ut nå kort.. hah     Ska väl chilla runt här å sen gå och sola med jannica ;)     BROWNIES!!   mmhhh.. mumms!

höres när jag kommer hem, pusspuss


haha skön kille jag har



och ja, innan det fick han rosa läppglans på sina läppar eftersom han skulle va där å pussa på mig när jag nyss haft på mig det.. och så hade han vantar med stora blommor " alltså tagit sin lillasysters vantar "  och ja nu det här.. hahahah gissa om han fick en trött och seg felicia klockan 7 på morgonen att nästan dö i skratt :D

jag älskar honom!♥   världens goaste alltså

NIVEA brun utan sol

tänkte tipsa om en bra " brun utan sol " som jag använder! 
Ger ett bra resultat, lätt att få jämt och det blir en fin brun färg


rubrik fan

Nu har jag tankat på med lite energi. Ikväll ska jag bara ta det lungt. Någon som vet något bra på teven ikväll? :)
Imorgon har jag sovmorgon och bara en lektion, sedan drar jag och jannica och solar och sen på kvällen så blir det antagligen tjejkväll med mina underbara tjejjor i blg ♥

slänger in en bild på mig idag också :) haha
" ser lite vindögd ut eller?  hah..



höres lite senare, puss

macka och te

hej mina kära! :D

Hann inte blogga igår, ludvig sov här och jag var på så dåligt humör igår .. vaknade på helt fel sida tror jag men idag är humöret bättre! Ganska så lång dag idag fast tur att man har tre lektioner med bästa läraren dåra, blir ju alltid roligt med våran lärare Anna.     vi dunkade musiken.. " det är bögarnas fel " lalala.. hahahah     vi är inte en normal klass, lite speciella!  hihi          jaja .. tog 13.45 bussen hem vilket betyder att jag kom hem runt halv 3, sega bussjevel!       Ah, inte ätit något på hela dagen så jag har nyss gjort i ordning två mackor och te :)


det börjar ljusna

alltså mitt liv börjar få ett ljus, pappa erbjöd sig nyss att skjussa mig och jannica till skolan imorgon vilket betyder att vi får extra mycket sovmorgon, åå han är min ängel!     och ja, vilket mer betyder att jag kan vara uppe lite mer och spela Baking Life på facebook :D  hahahah vadå nörD?!.. 
jaja.. följer med älskling hem efter skolan imorgon och så åker vi vidare hem till och så sover han här, hih mys!
Men ah, nu ska jag inte slösa min tid mer här, nu blir det Baking Life och sedan ringa älskling!

puss sötisar




Baking Life

jag kan inte sluta spela baking life på facebook, jag har nog antagligen blivit beroende (A)   hihih men åh det är ju bara för gulligt!!    göra fina bakelser, tjäna pengar och inreda sitt lilla egna konditori :D   kan det bli så mycket gulligare eller? 



tisdag .. seg tisdag



alltså ja seg dag i skolan.. varit så sjukt trött hela dagen, som tur hade jag roligt sällskap av erik hela dagen som hjälpte mig med matten osv. Jag och matte nivet.. det går bara inte ihop!  haaha.       somnade på bussen hem. Sov verkligen djupt, för första gången önskade jag att det skulle ta flera timmar med bussen.  Skönt att vi inte har några läxor att göra nu när jag är halft död. hehe

Ska hoppa in i duschen nu, haft jumpa å så sista lektionen.  höres lite senare! :)♥



läggdags nu

nej nu ska jag krypa ner i sängen så höres vi imorgon.  Puss sovgott :)


just nu



fan vad jag äter .. kan bero på att jag tränat och inte ätit tillräckligt .. kanske?
så lite kvällsfika och vänner får det bli nu :)

hemma från ett pass nudå :-)

Varit och tränat ungefär en halvtimme nu, kommer antagligen ha träningsverk imorgon till jumpan.. lyckat!  haha
och ja, ångest.. jag börjar 08.00 imorgon vilket betyder att jag måste upp runt halv 6  .. alltså orka?  
jaja!      ja men juste, idag vaknade min sköldpadda till liv, nivet.. dom går ju i dvala på vintern men nu har han kommit fram , haha hungrig som en varg. Ah onödig information men jag tyckte det va lite kul :)  hihi

så här ser jag ut idag :
lite lätt sådär



tänkte väl ta att chilla här ett tag framför datan nu med en kopp te .. min stora drog just nu ja. 
slänger nog in ett inlägg lite senare , pöss

träning nu

hemma från skolan nu! Riktigt härlig dag, två lektioner som var rätt så chill så att säga :)
Nu ska jag åka och träna en stund .. DUKTIG CHEY!!        höres senare! ♥



solsidan nu! ♥ lovelovelove



nu ska jag sätta mig framför tv med en kopp te och vänta på att en ny säsong av solsidan ska börja!
hih  bästa programmet helt klart!!     I loveit :D

höres imorgon efter skolan.. runt 3 tiden.  
kysss


bilder

tänkte lägga upp lite bilder sen igår nudå :)

























JÄTTE fina bilder, vi vet!   haha




Jag och jannica degar i soffan

Godmorgon på er! Jag och jannica fick festa på egen hand igår, haha vi var ute en sväng men sedan stack vi in igen. Blev ju som sagt inte som vi trodde men ah, det blev ganska kul ändå :) Nu sitter vi här i Jannicas sköna soffa å degar .. Vi åker hem med tre tåget så vi höres mer när jag kommer hem! Puss

packar väskan inför en helg i Hofors

Håller på att packa väskan inför en helg i Hofors med Jannica!     Hä blir grymt :)
Vi ska sola å så först sedan hem och göra oss i ordning å fixa massa inför en galen kväll!

ska ta lite té och en saffrans semla , hih mumms!    tjockis här


uppdaterar på mobilen någon gång framöver , puustja


det nya
















hemma från kupolen, nu blir det myskväll

hemma från en trevlig dag på kupolen med Jannica, massa shopping å så :)
Hittade lite fint men ska spara resten av pengarna till stockholmsresan. Kommer antagligen få mer pengar eftersom jag fyller år snart också så det är great! 



bilder på alla kläder och så kommer snart så håll utkik! ;)
nu ska jag kolla på let´s dance!


I bilen påväg till blg

GOD morgon! Fick äntligen sova ut imorse, en pigg och glad tjej nu :) Sittet just nu i bilen påväg till blg, ska å ta prover först sedan möta upp jannica. Vi har lite att uträtta ;) tihi! Höres när jag kommer hem, pusss

söt cheey


choklad är mumms

ganska så lång å seg dag idag.. ja, ludvig sov hos mig igår och ja det var mysigt!  Han fick stå för inlägget igår som ni kanske såg ;) haha han tyckte det kändes konstigt att sitta å skriva sådär men jag tyckte han skötte sig ganska bra ändå eller vad tycker ni?  hihi   
ja lite planer inför den sköna efterlängtade helgen.. , imorgon ( ledig ) ska till sjukhuset och ta prover IGEN.. dom klantade sig med proverna den här gången också " suck " men ah, efter det så blir det kupolen med jannica. Vi ska kolla tandsmycke och beställa tid för t******** hiihi spännande va? ;)    ja och fixa kläder till lördagen eftersom vi då åker till Jannicas pappa. Först sola å så när vi kommer dit sedan fest på kvällen!   awesome

- back to work.. haha nejdå jag har faktiskt nyss gjort klart hemprover så det känns riktigt skönt! Blir att ta en kopp té och njuta av kvällen, gått upp så sjukt tidigt dom sista dagarna.. sov hela bussresan hem idag. Snacka om trött cheeey!   så det ska bli skönt att få sova ut imorgon :)          

hihih köpte lite choklad på hem vägen från skolan, var så jävla godis sugen!!


Ludvig signar in!

Hej min flickväns glada läsare!


Jag sitter här hos min underbara flickvän och just nu så sitter vi och tittar på tv :)
Idag så har vi chillat hemma hos mig ett tag. Riktigt mysigt,!
Sen kom Felicias pappa och hämta oss och körde oss till Felicias place! 
När vi kom så var maten klar och allt så vi satte oss och keeeka! Grymt gott var de! :)
Nu blir det att titta lite på tv innan vi ska gå och "sova". Det ska bli galet skönt att få sova med älsklingen ikväll! ♥ SWEET! 

Aja, puss alla sötnosar! Ludvig signar ut! 


tisdag och jag mår som fisken i vattnet

tjenare hetnosar :)

andra skoldagen.. helt okey!      Försöker vara flitig och plugga hemprov i omvårdnad, satsar på VG så det krävs ju lite hjärna till det ;)         Sitter samtidigt med msn, facebook , jaa bloggen å massa grejs.. bra koncentration eller? haha  




* lipfia hahahhaa    
nej nu blir det dunka spotify å chilla, ta lite nyttigt te också kanske?   jaa det gör jag!

puss ♥


skoter åkaren här!

Nyss varit ute med pappa och åkt skoter, haha fy fan vad kul! :D   Typ värsta energi kicken!!  hihhi
Tänk mig på en skoter liksom, pappa fick lov att stanna å fråga om jag verkligen ville åka med eftersom jag skrek så mycket :D    HAHAHA   galet!      fast synd att det luktar förjävligt bara :(     tänk om det kunde lukta dolce gabbana parfym istället, hihi.  

Riktigt kul att träffa klassen idag, super duper schema har vi också så great!     Börjar 08 imorgon så ska snart sova tänkte jag.    Vi höres imorgon efter skolan!    

puss kram

Mobilbloggar

Sitter på bussen påväg hem. Följde med Ludvig hem direkt efter plugget. Var verkligen underbart att få vara med han nu eftersom det var ett tag sen sist :). Vi höres mer när jag kommer hem. Puss

makeup





♥ ögonskugga
♥ concealer
♥ dagkräm

----------------------------------------------------------

Nyss träffat Jannica, vi drack lite te och pratade om allt och inget.. liksom inte träffats på en månad så då har man mycket att snacka om :)         Sitter just nu och kollar runt på lite olika kläder på nätet, ska försöka spara pengarna tills stockholms resan som kommer snart, har ju fått ganska så mycket så att säga.. perfekt till all shopping i stockholm!    Och ja, mer blir det eftersom jag snart fyller år.   Men en sak jag måste unna mig med att köpa är ett par snygga jeans för det behöver jag verkligen!!       ja men nu ska jag fortsätta kika lite kläder och sedan börja fixa håret för imorgon och också välja kläder jag ska ha osv :)




lite brunare

Hemma efter solningen nu.   Då blev man lite brunare iallafall, gud så skönt! :)



nu ska jag ta någonting att äta och sedan vänta på Jannica som kommer snart 
Känner mig lite bättre idag med förkylning osv. Skola imorgon .. ska bli kul å träffa alla igen , saknat dom!
Så inte helt opepp är man ju men allt pluggande å så.. mindre kul!    jaja men uppdaterar mer ikväll typ.

PUSS 



iväg och sola nu

ja jag sitter här och typ nyss vaknat. Klockan är runt 10.00 och jag ska snart iväg och sola. Få lite färg på kroppen som sagt, härligt! :)           måste nog också gå en sväng med nova i snön och sedan ska jag också träffa min käraste och efterlängtade vän Jannica som varit borta i en månad..   så ja, ska bli sjukt kul att träffa henne igen! :D

vi höres ungefär om ca. en timme typ.    Puss så länge


läggdags för lilla mig nu vaaa!

låt den rätte komma in var ju dö läskig. Typ värsta depp filmen..  Nu går jag och lägger mig!!
puuss på sjärten mina fina vänner :)

just nu..


sitter i soffan och väntar på att " låt den rätte komma in " ska börja! :)



nu ska jag och Nova bädda ner oss i soffan under min rosa mjuka filt , hih
vi höres imorgon, puussiluss

8 januari



ligger och roar mig i soffan och kollar på skidor.. tro det eller ej men jag älskar att kolla på skidor!
ah och sjuk som jag är så är det bara att ta det lungt och försöka vila, ska ta lite te nu och försöka mjuka upp halsen.       Moster kom nyss med Nova, vi ska ha henne här tills imorgon :)      nu ska vi dega ner oss i soffan.. haha SOFTPOTATISAR!!           


ett måste under 2011 !!

Åh jag har blivit så inspirerad .. jag tycker det är sjukt snyggt med olika tatueringar bara det inte går till överdrift och sedan måste dom sitta på ett bra ställe också!   Jag är sugen på att göra någonting på handleden, ett litet hjärta eller skriva mitt namn med någon tuff stil :)   Vad tycker ni är snyggt?         Men sedan lite senare i livet kanske göra någon text eller något på sidan av magen eller också någonting i nacken. 




10.13

Startar morgonen med en kopp té



jag är typ dö förkyld och igår hade jag feber och jag känner mig fortfarande lite halft krasslig.. " JOBBIGT " 
hör gör jag inte heller.. haha har typ lock i öronen.  Alltså f*n!!         gud vad jag klagar men jag orkar verkligen inte bli sjuk.   Nej nu ska jag dra, pusshej

jag är en hejjare på Yatzy!

Förlåt för BAD UPPDATE!      
Jag har varit med Ludvig så jag har inte hunnit med bloggen så mycket. Måste ju ägna min tid åt han när han är här ;)      ja men vi har haft det jätte mysigt!  Igår spelade vi och min familj yatzy och jag VANN! :D    yesyesyes, wiiiii!!    fy fan, så jävla skönt och slå ludvig i spel för han är en sån grymt dålig förlorare, haha VIKTIGT var det!! (y)   ttss* och det som var roligt var ju att jag inte alls hade någon lust att spela det eftersom jag inte förstår mig på detta spel som alla andra tycker är världens lättaste spel så då var det lite skönt att vinna lix :D  jaja men nu ska jag hoppa in i duschen, keka räkmacka och sedan lägga mig framför tv under min varma sköna filt så höres vi mer imorgon!  

PUSS & KRAM

lite old picture men whatever..


new nail polish


bild på mitt hår till Frida :)


hejhej morgon

somnade runt 04.00 igår, haha  snackade med älskling typ hela natten :)
snacka om att spåra 4 på natten.. övertrött och jaa, spårarN!         

- Tisdag morgon idag och jag har nästan tappat rösten helt och håller.. 
nu ska försöka få tillbaka rösten lite mer med hjälp av varmt te och honung (y)




puss å godnatt



sitter i soffan som en zombie.. ska prata med ludvig nu sen sova!
vi höres imorgon sötisar :)

ADIOS

vitaminer



är lite nyttig nu å dricker vitamin dryck :)     har blivit så mycket godis och chips ätande nu i slutet så nu ska jag tagga ner med tjockandet och börja träna lite mer å sånt.  * duktig tjej

nu ska jag hoppa in i duschen!   puss så länge

min kissemiss♥

Världens goaste kisse



- har nyss varit en sväng på sjukhuset och tagit om lite prover sen sist eftersom dom klantade bort dom eller något.. jaja what ever!         följde med pappa och handlade å lite sånt också, fick två fina nagelack :) hih   ett rosa och ett vit eftersom det vita nagelacket jag hade innan har kletat ihop .. så nu kan jag göra fransk manikyr igen! 

nu ska jag snacka webb med älskling, haha     Höres senare!

fransk manikyr



nagel lyx

Bara blivit en lugn dag idag.  Har nyss hållt på med lite lyx för mina naglar, har använt nagelsättet jag fick i julklapp. Massa oljor och serum som är vårdande för naglarna och gör så att dom växer fortfarande, gör dom glansiga och mjuka :)   Man får även en jätte bra kräm för händerna, perfect till mig som har torra händer nu på vintern.







så hett!









Firework





godmorgon söta



fick sova ut riktigt läänge idag, lovley!
Ont i halsen å känner mig allmänt trött å slut .. slänger ner mig i soffan och kollar på nils karlsson pyssling som går på 4an just nu. Hahah hatar musiken dom spelar i filmen.. 



man mår som man förtjänar eller?

Förlåt för att jag inte bloggat tidigare idag men jag har varit helt slut. Gårkvällen / natten var jätte mysigt förutom att jag och ludvig var typ halvdöda båda två.. jag mådde illa som fan och ont i halsen å ludvig hade migrän och ont i halsen så ja, vi sov typ i soffan och bara tog det lungt. Hahaha vi såg om en harry potter film tre gånger .. alltså vi sov i soffan och när vi vaknade var klockan 07.00 , lyckat!      eller?    hahaha       Ah men sedan gick vi ner och la oss i älsklingens nya rum som nyss blev klart, guuuuuuud så mysigt!!  Sängen va lovley kan jag lova, har inte sovit så bra på hur länge som hellst! :)   hihi     Jag är glad att jag fick inleda det nya året med den jag älskar som mest så det var bra ändå!   Nu väntar ett nytt år med massa nya äventyr, 2011 here we come!

- har jag nyss ätit med familjen å så, nu ska min gulliga mamma göra lite gott te till mig och så ska vi kolla på " Solsidan "   alltså snacka om bästa serien!!   man tröttnar liksom aldrig på det , man kan kolla på det om och om igen :)    ont i huvudet har jag också .. blir bara att ta det lungt och så iväll.        Men ah,,   vi höres imorgon när jag är lite piggare å så,    Pusss på er sötnosar




RSS 2.0